WE TRANSFORM, WE CODE, WE PLAY(DÖNÜŞTÜRÜYORUZ, KODLUYORUZ, OYNUYORUZ) eTWİNNİNG PROJESİ

Okulumuzda WE TRANSFORM, WE CODE, WE PLAY(DÖNÜŞTÜRÜYORUZ, KODLUYORUZ, OYNUYORUZ) adlı Uluslararası eTwinning projesi başlatılmıştır.

Okulumuz anasınıfı ögrencileri, öğretmenleri Zehra YILDIRIM öncülüğünde Uluslararası eTwinning projesini okulumuzda baslatmışlardır. Ortağı olduğumuz bu güzel projede cocuklarımız geridönüşümle sihirli bir yolculuğa çıkarak yepyeni serüvene başlayacaklar. Projemizin amacı çocuklarda geri dönüşüm bilinci oluşturmak ve daha yaşanabilir bir çevre için çocuklarda erken yaşlardan itibaren farkındalık yaratmaktır. Bunu yaparken geri dönüşümü müfredata entegre edip öğrenci düzeyine uygun hale getirmek istiyoruz. Bunun için geri dönüştürülmüş malzemeleri kodlama ve matematik eğitimiyle birleştireceğiz. Böylece çocukların geri dönüşümü yaparak, yaşayarak öğrenmelerine ortam hazırlamış olacağız. Aynı zamanda kodlama ve matematik becerilerini eğlenerek öğrenmelerini sağlayacağız. Çocukların bilişim teknolojilerini aktif olarak kullanmalarını ve 21. yüzyıl becerilerini kazanmalarını hedefliyoruz. Aynı zamanda projede aktif rol alarak öğrencilerin okulda refah içinde olmalarını sağlamak istiyoruz.

05-03-2024